Gamle biler

Hva er forskjellen på en gammel bil og en veteranbil?

Forskjellen på en gammel bil og en veteranbil er hvor gamle bilene er. Biler som er over 30 år gamle regnes som veteranbiler.

Det å skaffe seg en gammel bil kan være billig, men for mange er det å skaffe seg en veteranbil en enda bedre deal. Derfor er dette absolutt noe å vurdere når du setter deg inn i biler du har lyst til å kjøpe.

Gamle biler er nå avgiftsfrie

Det var jubel innad i bilmiljøet når regjeringen bestemte at biler eldre enn 20 år kan taes inn avgiftsfritt til landet. Dette er noe som endret verdien til en rekke gamle biler.

Gamle biler er populære

Det som er utrolig spennende med gamle biler er at de har fått en oppblomstring i vårt land. Dette fordi flere og flere mennesker blir mer opptatt av miljøet, så de kjøper heller brukte gamle biler enn å kjøpe nye biler. Det er jo selvsagt ulike grunner til at folk kjøper brukte biler, men jo flere som kjøper brukte biler, jo mindre nye biler blir produsert. Selv om litt eldre biler kanskje forurenser mer enn nye biler, er jo produksjonen av en helt ny bil en større påkjenning på miljøet.

Man regner jo ikke nødvendigvis bilentusiaster for de største klimaentusiastene, men det er bra når mange gjør en forskjell der de kan gjøre det. Derfor er det bra at det å kjøpe gamle biler er såpass i vinden som det er nå.

Hva tenker du om det? Er du glad i gamle biler og at de får en oppblomstring i vårt samfunn? Vi håper at du er det!

Leave a Reply