Gamle biler

Ikke bare biler på veiene – les hvorfor streetklær ble så populært

Veiene ble først tråkket opp av mennesker som forflyttet seg på de samme stiene gang etter gang. Så kom hest og kjerre, deretter lagde vi skinner. Men når asfalten kom, tenkte mange at veiene kun var for biler og andre kjøretøy.

I dag ser vi en helt annen utvikling, nemlig at veiene også skal ha plass til syklende, gående rullende og hoppende. Streetklær en et tegn i bybildet, men de er ikke nylig oppfunnet. Og det er ikke uten grunn.

Veiene passer til trening

Det er ingen tvil om at trening har kommet for å bli, enten det er løping eller basketball. Man vil gjerne føle seg komfortabel og se attraktiv ut. Med en flott treningsbukse dame kan du se fabelaktig ut samtidig som du trener på dine daglige rutiner.

Det er på veien man blir sett

Man kan godt se for seg en travel gate i Harlem eller Bronx og tenke, det er helt jeg vil bli sett. Kaos, system, folk overalt, gatene er fulle av liv. Ta på deg dine beste treningsbukse for dame og noen røffe sneakers, det er da man blir sett.

Bybildene endres mer

Det er en kjent sak at vi vil ha mer bærekraftige byer. Det betyr at bilene må vike for gående, syklende også videre. Det er bestemt av myndighetene. Men i lang tid har autoritære holdninger måtte bli demonstrert mot for at noe skulle skje. Streetklær viser også noe annet, nemlig ønske om endring som gagner alle, mennesker og dyr.

Jobber utføres langs veiene

Historisk sett har veiene hatt et formål. Nemlig å frakte mennesker og gods. Da vil man bli eksponert på en naturlig måte. La dine plagg skinne i gjennom og la verden se hvilken stil og selvtillit klærne gir deg.

Biler er viktig for transporten, la de bærekraftige bilene gjøre det!

Gå foran med et godt eksempel

Med streetklær, enten det er treningsbukser eller tights, så viser du at du vet hva du vil ha. Du vil føle deg komfortabel samtidig som du tar deg ut. Det er kanskje noe av det aller viktigste for mange. Enten man velger å være med venner eller få til en trening mellom gjøremålene, så er det noe de fleste streber etter.

Historiske plagg med moderne linjer

Det er ofte linjene som viser plaggenes originalitet. Man ser det på snitt, søm og farger. Bland det litt, tør å mikse epoker og uttrykk. Du vil få et unikt treningstøy for alle anledninger. Alt er fordi streetwear er populært på veien!

Bilen og streetklær har like stor framtid, la de vokse sammen!

Leave a Reply