Gamle biler

Kuleste sko til de kuleste bilene

Det er kanskje ikke sko man tenker på for beste grep på gasspedalen. Men skoene til bilkjøring skal både sitte godt og ha en beskyttende såle. Selv om man ikke kan trykke pedalen gjennom gulvet på norske veier, så er det likevel moro å leke seg med rånebilene, enten man er ungdom eller godt voksen. Ford Sierra, Toyota MR2, Volvo 240 og Fiat Punto, her kommer vi, nå gjelder det.

Jenter som digger fete bilvrak

Jenter flokker seg rundt racebanene mer enn noen sinne. De er akkurat som gutta, de elsker adrenalin og kjenne pusten i håret. Men jenter trenger også gode sko med lufting. Hos NAKD fins et stort utvalg sko som passer for utallige anledninger. Sitter du i førersetet og trykker på pedalene, så trenger du godt fotfeste og en fleksibel sko med lisser. Sitter du i baksetet omringet av de to kjekkeste muskelbuntene, så skal du kanskje satse på noe mer delikat.

En samling av de feteste merkene

NAKD er en samling av de kuleste merkene og de mest eksklusive designerne. Det passer perfekt når vi snakker Cayman, Carrera, E-Tron og Matix. Men det er like kult til Fiesta, Berlingo og Elantra. Bilene «blinger» nesten like kult som innehaverens klær. NAKD har merkevarene, du gjør det enkelt ved å kombinere dem. Jenter og bil er like naturlig som gutter og stil.

Sko sier mer enn mote

Det fins ikke noe verre en sko som ikke passer, samtidig så er perfekte sko like bra som sjokolade og is. Derfor anbefaler vi NAKD, som sørger for at du kan prøve sko med angre -og returrett innen 30 dager med åpent kjøp.

Dessuten kan du gjøre hele handelen hos dem, fordi de har alt du trenger for å se ut som en stilig «road-girl», en jente for landeveiene og bensinstasjonene. Tidsfordriv som er positivt og sosialt. NAKD er sammenkomstens bærekraftige element, fordi selskapet sørger for resirkulerbare tekstiler og gjenbrukte klær. Med vannkraft på tanken har du gjort alt rett for enda mer moro på veien.

Hva venter du på – skaff deg sko fra NAKD

Det er ikke noe mer å vente på, tiden er nå. Du finner alt du trenger for å bli en baksete-jente som alle vil rulle med. Du slipper til og med å gjøre mer, fordi gutta står i kø for å hente deg og kjøre deg hjem. La rånelivet få en sjanse og skaff deg sko som gjør at opplevelsen blir helt uforglemmelig.

Leave a Reply