Gamle biler

Kult tilbehør til bilen

I dag finnes det uendelige nyttige og unyttige ting til alt mulig. Selvfølgelig også til bilen. Mye av det vet du om fra før, men det er også noen ting du kanskje ikke visste at du trengte. Så vær så god – vi opplyser deg.

Få realisert bildrømmene dine

Går planleggingen av ferien litt trått, fordi feriepengene dine enda ikke har kommet på konto? Da kan du jo dekke inn kostnadene ved hjelp av lån på dagen. Nettavisen har en lånehjelpsguide, som viser deg hvilket lån på dagen som er mest gunstig. Da kan du starte ferieplanleggingen for fullt og betale tilbake lånet når pengene kommer på konto.

I denne oversiktlige tjenesten finner du oversikt over smålån, forbrukslån uten sikkerhet og refinansiering. Enten det er tilbehør til bilen eller du rett og slett trenger en ny bil, vil du kunne finne et passende lån til formålet. Med et lån på dagen vil du, som navnet antyder, ha tilgang til pengene på kort tid, så fremt du oppfyller kravene.

Ting du ikke visste du trengte til bilen

Kanskje du planlegger bilferie i sommer. Da er du kanskje som meg, og elsker ting som gjør bilturen enda mer behagelig. Det er mange forskjellige smarte gadgets, noen mer nyttige enn andre.

Magnetisk mobilholder

Det finnes magnetiske holdere til mobiltelefoner. Denne festes til dashbordet i bilen. Med i pakken får du en magnetisk plate som du fester på baksiden av mobilen. Når du setter fast mobilen på den magnetiske holderen, vil telefonen sitte godt fast.

Bilstol til hunden

Ja, du leste riktig. Det finnes egne bilseter til hunder. De kan festes enten i baksetet eller i passasjersetet, og festes rundt nakkestøtten. Bilstolen har feste til hundeselen. Den ser ut som en liten kurv, så hunden din har et trygt og godt sted å slappe av. I tillegg slipper du skitt i setet.

Matoppbevaring med kjølebag¨

Dette er et must have for bilferien. Bagen kan festes til baksetet, så ungene har både mat, snacks og drikke lett tilgjengelig. Kjøleelementet holder i tillegg drikken kald.

USB-lader¨

Nyere biler har ofte USB-kontakter. Har du derimot en eldre bil, savner du nok dette. Det finnes både enkle og doble kontakter som du stikker inn i sigarettenneren. Da kan du lade PC, mobiltelefon, nettbrett og andre ting.

Bærbar kraftstasjon

Dette er som en diger powerbank. Med en kraftstasjon kan du lade alt fra mobiltelefoner til verktøy. De kommer med flere uttak som kan brukes samtidig. Denne er et must for deg som skal på bilferie, på camping, på hytte uten strøm eller andre steder der du ikke har tilgang til vanlig stikkontakt.

Ekstra fottrinn¨

Dette er en av favorittene. For er det en ting som kan være trøblete, så er det å fylle takboksen. Car Dorstep hektet fast i B-stolpen på bilen. Vipps, så har du et ekstra trinn, så du kommer høyere opp når du skal fylle takboksen, vaske biltaket eller feste kanoen til takstativet.

Bilferie er både moro og koselig. Med et lån på dagen kan du og familien sette i gang ferieplanleggingen for fullt. God tur og kjør pent!

Leave a Reply