Gamle biler

Låne penger til ny bil?

Går du med planer om å skifte ut bilen din, men sliter med å få endene til å møtes? Skal du spare opp pengene til bilbytte vil det ta lang tid. Et annet alternativ som kan være løsningen for deg, er å låne penger uten sikkerhet på nettet. I denne artikkelen skal vi forklare deg hvilke muligheter du har og hvilke krav som still fra låneselskapene på nettet for at du skal kunne få et slikt lån og gjøre bildrømmen din til en realitet, så heng med oss videre her og vi gir deg alle detaljene.

forbrukslån uten sikkerhet på nettet

Du kan nemlig ta opp et forbrukslån uten sikkerhet på nettet og ha pengene på konto allerede den neste dagen! Du trenger altså ikke å vente helt til du har klart å spare opp pengene selv. Det er forholdsvis enkelt å få et slikt lån hos et låneselskap på nettet, men det stilles imidlertid noen få krav til deg som lånesøker for at du skal få innvilget lånesøknaden din. Disse kravene skal vi se litt nærmere på.

Generelle kriterier for å få innvilget lånesøknaden

De generelle kriteriene som låneselskapene stiller og som er felles for dem alle (med unntak av noen få variasjoner) er:

1. Søker må være fylt (18) 20 år

2. Søker må ha hatt fast bostedsadresse i Norge i minst 3 år

3. Søker må kunne vise til en ryddig privatøkonomi og en fast inntekt på minst 150.000 kroner pr. år

4. Søker kan ikke ha noen aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger. Har søker dette, bør vedkommende først få fjernet dsise, da det er liten eller ingen sjanse for å få innvilget lånesøknaden med dette.

Fordeler og ulemper

Det er klart flere fordeler enn ulemper ved å låne penger på nettet i form av et forbrukslån uten sikkerhet når du skal på jakt etter ny bil i år. Først og fremst er behandlingstiden av lånesøknaden betydelig kortere enn hva tilfellet er fra bankene. Dessuten er det ingen som legger seg opp i hva du har tenkt å bruke pengene til. En annen stor fordel med et slikt lån, er at det ikke stilles noe krav til sikkerhet i lånet. Altså, du trenger ikke å stille pant i verdier som bil, båt eller andre verdier du måtte ha. Ulempen med et slikt lån er at den effektive renten er betydelig høyere enn hva bankene tilbyr med et tradisjonelt forbrukslån hvor det stilles krav til sikkerhet i lånet.

Dette er fordi låneselskapene på nettet jo ikke har noen som helst garanti for at pengene vil bli tilbakebetalt i sin helhet og til avtalt tid. Det sagt, hvis du betaler ned lånet ditt så raskt som mulig, er det ingenting i veien for at du ikke kan ta opp et nytt lån senere hvis du skulle få noen uforutsette utgifter som du trenger kapital til raskt. Bare husk å utvise god disiplin og ikke lån mer penger enn du har behov for.

Leave a Reply