Gamle biler

Uvanlig jobb med bil – slik blir du sjåfør

Det fins mange jobber man egentlig ikke kjenner så godt til. Noen er helt skjulte generelt sett, mens andre tenker man rett og slett ikke over. Og betyr bil alt i livet for deg, så kanskje du skulle lese videre her.

Vi har nemlig samlet en rekke yrker du kan jobbe med, enten det er i eller utenfor bil. Og kanskje dette er noe du kan tenke på når du skal ut å farte. For det krever at du elsker majestetiske biler med stor motorkraft, elsker å pusse og vaske bil og sørger for at den til en hver tid glinser i takt med vår egen gudinne, sola.

Sjåfør for begravelsesbyrå

Selv våre falne skal fraktes til det siste hvilested. De fleste skal fraktes på en trygg og forsvarlig måte, enten det er fra hjemmet til obduksjon, eller til deres siste hvilested, kirkegården. Hos Lavendla begravelsesbyrå Oslo finner du roen med de aller beste kollegaene. Man kommer nærmere Gud her. Det kan hende din gud akkurat nå er BMW eller Volvo, men når du møter den ekte Gud, så vil du skjønne at han hadde en finger med i spillet.

Hvorfor begravelsesbyrå i Oslo og omegn kan være noe for deg, handler om at også du kan bruke dine evner på å frakte de døde til sine hvilesteder. En ærbødig og respektert jobb. Du må kle deg riktig, og ta på deg din aller fineste dress. Du må alltid se velstelt ut, men før det kan du gnikke og pusse så mye du vil på bilen. Alltid sørge for at den er i tipp-topp stand for neste oppdrag.

Mange stedes til hvile

Det er mange som stedes til hvile, og det er flott at vi har mange som jobber med å legge til rette for dette. Det er en service som alle trenger en gang i livet. Du kan være med på å bidra til at det foregår på den aller beste måten, samtidig som du får holde på med det du liker best. Nemlig å holde på med tøffe biler.

Man kan nesten føle seg som en agent, og på en måte er man det. Agentens formål er å bidra til en verdig avslutning på livet. Som ordtaket sier; noens død er andres levebrød. Og det trenger ikke være feil.

Om du synes dette høres ut som en spennende jobb, send inn en søknad da vel!

Leave a Reply