Gamle biler

Dekorere garasjen

Selv om bilen du benytter først og fremst skal vises frem på veien, er det i garasjen den oppholder seg mesteparten av tiden. Her vaskes bilen, den repareres, den lakkeres og den hviler. Er du opptatt av biler og restaurering av dem er det gode muligheter for at du oppholder deg mange timer i nettopp garasjen i løpet av ditt lange liv. Derfor er det også viktig at denne både er ryddig og tiltalende, med godt design og farger som gjør deg glad.

Tapeter på garasjeveggen

Et enkelt grep som kan benyttes for å pynte på den ellers så kjedelige garasjen er bruk av tapeter fra familietapeter.no eller andre lignende tilbydere. Her finner man tapeter i alle slags farger og mønstre. Leter du godt finner du kanskje også tapeter med bilinspirerte dekorasjoner og farger som passer perfekt i din ellers så trauste garasje.

Aller viktigst er det å ta vare på veteranbiler og andre gamle kjøretøy. For å vise disse bilene den rettferdigheten de fortjener er det meget viktig å dekorere garasjen på en vakker og tiltalende måte. Kanskje finner du noe hos Familitapeter.no som minner om hvordan verden så ut på den tiden bilen ble bygget. Kanskje garasjen nærmest kan fungere som en tidskapsel, som tar deg tilbake til gamle og bedre dager?

Det finnes nærmest ubegrensede variasjoner og bruksområder til pynt og dekorasjoner i garasjen. Et godt steg på veien mot å bygge noe like kult som dette, er å besøke Familietapeter.no, for å lete frem til det som passer dine tanker og idéer på best mulig måte.

Det aller viktigste er uansett å ikke sette begrensinger på deg selv. Garasjen er for mange det siste fristedet, hvor man kan få fri fra både kone og barn. Her kan man være seg selv, og mekke på sin veteranbil inn i de sene nattetimer.

Leave a Reply